Грандиозен скандал с шоуто Hell’s Kitchen на фона на милионите гладуващи

Официалната статистика признава, че 1,5 милиона българи системно гладуват заради безработица или обидно ниски доходи. Неофициалната, която вероятно е и по-искрена, говори за над 2 млн. гладуващи българи. На фона на тези цифри, това, което се случва зад кулисите на кулинарното риалити „Hell’s kitchen” по Нова телевизия изглежда като углавно престъпление. Според хора от екипа на предаването, след всеки епизод от там се изхвърлят на боклука тонове качествена и супер скъпа храна.

Това и още куп потресаващи истории, са разказали пред родното жълто издание „Таблоид“, хора от шоуто, пожелали да останат анонимни.

При немотията, която тресе една трета от България, няма как шоу да си позволи да похабява продукти, за които обикновеният работник и над два милиона пенсионери могат само да мечтаят, негодуват анонимни служители под заплахата от уволнение.

„Решението е толкова просто — храната, с която състезателите се упражняват в ефир, да се заделя и дава на социални домове, например. Към кофите заминават калмари от 20 лева килото и миди „“ Жак” от 80 лв. за килограм, докато сънародниците ни лапат хляб и зъби!”, ядосват се хората.

Според тях изпълнението на такова богоугодно начинание е законово уредено и това го прави лесно за осъществяване. „Съществуват т.нар. хранителни банки”, към които можем да отправим „рестото” от цялата кулинарна вакханалия. Трябва само ня…

Източник: fakti.bg
RSS новини от България

Свързани новини

Петричанка изчезна от инстаграм, удариха я хакери
Милионер покани хубавицата на парти с голи моделки

az

Коцето спал и с новата жена на Коко Динев?

life

Топ 5 неща, от които не трябва да пестите на почивка

life