Домашен тиквеник с дъх на канела

Лесна рецепта за домашен тиквеник с топъл аромат на канела.

1 пакет точени кори

600 г тиква

100 г светла тръстикова захар

олио

60 г орехи

1/2 чл канела

Приготвяне

Настържете тиквата на едро.

Задушете тиквата с олио и малко захар.

Смесете с останалите съставки и нанесете на корите.

Сместа трябва да стигне за 3 тиквеника.

Оформете внимателно.

Рецепта от блога на Зоя.БГ Кукуряк

The post Домашен тиквеник с дъх на канела appeared first on Жената днес.

Източник: jenatadnes.com

Свързани новини

На вечеря с Изкушения от кухнята на Илиана Балканска

life

500 вегетариански ястия – готварски съвети

life

Таханови бисквити

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.