Извънземни ще спасят човечеството при Апокалипсис

Извънземни същества ще спасят човечеството, ако настъпи Апокалипсис. Това твърди професор Йънг-Хи Чи, който преподава корейски език в университета Оксфорд.

Ученият е убеден, че пришълците са сред нас и на планетата ни пребивават представители на четири различни извънземни раси, съобщава сайтът volkovysk.by.

Проф. Чи твърди, че тези същества живеят незабелязано сред нас от дълго време, спотайвайки се в очакване на нещо.

Преподавателят дори знае как изглеждат тези същества и къде се намират и разкрива подробности за външния им вид в своята книга , издадена на корейски език. В нея са описани 4 извънземни раси – „дребни; високи и плешиви; извънземни със люспи и змийски очи; и пришълци, наподобяващи насекоми“.

Една от расите, която е тук на Земята е трудна за откриване, защото живее в паралелен свят – в биосистема, подходяща за тях и тяхното физическо съществуване.

„Можем да използваме аналогия с рибите, които могат да мислят и възприемат нещата само по начина, по който те могат, а ние хората възприемаме нещата около нас само по начина, по който ние можем. Така че възприятието ни за света е ограничено от нашите органи, сетива и ум“, разяснява преподавателят по корейски език.

„Някои от тях имат люспи, други приличат на насекоми, а трети са великани“, твърди проф. Йънг-Хи Чи.

Пришълците на Земята не са тук случайно. Те имат мисия, която включва битка с глобалното затопляне и климатичните промени.

„Всички те провеждат някакъв биологичен експеримент, включително създаването на хибридна раса, която да помогне за оцеляването и на двата вида при евентуален Апокалипсис“, твърди професорът.

Той вярва, че именно заради това един ден те ще спасят човечеството. Според него основната задача, с която са били изпратени тук е да опазят планетата, която ще е на прага на унищожение, след ядрена война.

Професор Чи обяснява, че пришълците са тук не заради нас, а заради самите себе си.

„Те идват не заради нас, а заради тяхното оцеляване – но тяхното оцеляване всъщност е и нашето оцеляване, оцеляването на цялата биосфера, която споделяме“, обяснява той и допълва, че проучванията му все още продължават и той търси доказателства, които да подкрепят твърденията му.

Южнокореецът описва всичко това и още много в своята книга „Извънземните посещения и края на човечеството“.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Разгадаха тайната на отношенията между Кейт и Уилям

life

14 мита за секса, които жените развенчават

life

5 начина да се справим с главоболието без лекарства

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.