Изненадващ участник влиза във „Фермата“

Един от най-популярните изпълнители на българската музика – Орлин Горанов, влиза със специален статут в новия пети сезон на „Фермата“, съобщава bTV. Изпълнителят ще влезе в ролята на мъдреца в новия сезон на „Фермата“.

Той ще се опита да предаде своя житейски опит на участниците и да балансира между двата отбора. „Аз съм фен на този тип игри, защото тук има много провокация към самия себе си. Към това докъде можеш да стигнеш, докъде можеш да се провокираш, до това докъде можеш да рискуваш комфортния си живот. И с най-голямо удоволствие подходих към тази стъпка и не съжалявам”, каза Орлин Горанов.

Той ще се цели да провокира играчите да изпитат себе си.

„Фермата“ е велика игра, защото всеки преоткрива себе си. Всеки намира някакви тайни кътчета в себе си, които е позабравил и въобще не е предполагал, че съществуват. Така че всичките играчи съм сигурен, че ще излязат чисто нови от тук, заредени с енергия, готови да поемат пътя си по друг начин с друга стъпка, с друго усещане за живота”, казва още певецът.

Като ментор ще търси отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и новите фермери.

„Защо не са постигнали това, което са искали да постигнат? Какво ги е спряло? Дали трябва да търсят вината извън себе си за това, което не се е случило, и да започнат от себе си? Да се опитат да простят на всички, които си мислят, че са им попречили за това да реализират мечите си”, споделя Орлин Горанов.

„Фермата“ е уникална игра, голямо училище, голяма школа. Така че всички, които са тук, могат да се смятат вече за победители, защото те са представителна извадка по някакъв начин на нашето общество”, допълни певецът.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Мария Игнатова „възпя“ раздялата си с Димитър Рачков

life

Вашият хороскоп за днес, 02.05.2019 г.

life

Скандалите със съпругата удължават живота на мъжете

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.