Изследовател: Исус е разпнат в България!

Анонимният изследовател, представящ се като Росен баш-Майстора, от интернет групата „Клуб на изследователите на истинската българска история“ твърди, че под днешния град Варна са руините на древния град Йерусалим – там, където е съден и разпнат Исус.

„В българската история има огромни несъответсвия, но да се обясни всичко с два реда е невъзможно. Който е интелигентен, ще следи и разбере. Има големи умишлени измествания на български царе, години и събития, за да не може да се разбере истината. С българската история е извършена огромна кражба. Тези неща стават през 19 век. Например, Англия си измисля нова история, строи Стоунхендж в началото на 20 век. Израел през 19 век строи Йерусалим, за да оправдае нахлуването си в Палестина. Който иска, да намери стари снимки в интернет. Ще види, че на мястото на сегашния град там няма нищо – една крепостна стена няма, само голо село. Но да ги оставим“, коментира авторът на сензацията, цитиран от novavarna.net.

„Който държи миналото, има властта и над бъдещето. Доминиращите са унищожили нашата история, преправена и лъжлива я четат децата ни. Самото място на разпъването на Христос е нависоко – в сегашния квартал „Галата“, който носи името си от племето Галате, което е разпнало Христос. Християнството се заражда в България. Първият кръстоносен поход не е да пази християнството, а за да го унищожи. Те нападат Йерусалим и го унищожават… грешни са всички години и събития, а България не е била под византийско робство… Първият нов Йерусалим се строи по-късно до Константинопол на 30 км. от него имитират всичко взето от тук. Третият се строи, както казах, в Израел през 19 век… Годината на разпъването на Христос е друга… Българската история е запълнена с преувеличени години – византийско и турско робство и много други исторически заменки и измислици… Разбирате, каква огромна кражба е направена на българската история… А истината е, че Борис наистина разпространява християнството в цяла Европа, но в други години и събития… То не му е наложено от Византия, а обратното – Борис ги прави християни… Затова е нападнат от европейски рицарски войски, за да намалят властта и влиянието, които е придобил. Всичко е обърнато обратно от …. знаете кой… Има много, но не му е сега мястото… Гробницата, в която е възкръснал Исус, се намира в България. Била е малка пещера, пригодена за гробница. Оцелял е рунен надпис за Исус, който гласи: „Тук е положен свят човек с божий произход“. Той е в тази гробница с водоравен отвор, положен е тук след разпъване на кръста. Случило се е чудо и най-долните руни, които не се виждат на тази снимка, казват, че се е въздигнал – възкръснал и гробницата е останала празна. На няколко места е изписан монограма на Исус затова, че той е бил тук. Гробницата е била разрушена през годините, но пада част от стените на гробницата и възпоменателната стена с надписа са оцелели по чудо. Това е единственото доказателство за Исус и то е в България. Никоя друга държава не може да покаже доказателство от този ранг, защото няма откъде да го вземат. Дано да съм ви бил полезен. Това ви е за Нова година…“ пише още изследователят в сензационната си публикация.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

В Сърбия гръмна голям скандал: Биляна Дол е крадла!

az

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2019 г.

life

Тайните на смеха

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.