Кобрата за целунатата журналистка: Пиеше и такива неща правеше в тоалетните…

Кубрат Пулев, около когото избухна страшен скандал през последните дни, се завърна на родна земя след драматичната си победа над румънеца Богдан Дину в САЩ. Кобрата бе посрещнат от огромна група журналисти на Летище София, които напираха да му зададат редица въпроси не само за сблъсъка му с Дину, но и за изненадващата целувка, която той лепна на американската журналистка Джени Суши.

„Разликата в САЩ и Европа е огромна. Там пазарът е друг, хората са по-различни. Тимът ми вече е друг. Хората от телевизията, всички са отворени, по-позитивни са, оценяват всичко, дори и целувката”, сподели Кубрат.
„Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човекът отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил съм го приятелско. Особено след победа човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, допълни още той.

„Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз ѝ отговорих „Нека първо победя“, а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по-близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си. Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев.

„Не съм говорил с нея след това. Намерихме ѝ телефона от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам какви други неща правиха в тоалетните. Може би са ѝ дали лоши акъли, видя ми се добро момиче. Може би са ѝ казали: „Айде, сега тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната!“ Няма лошо, но това е непочтено и некоректно“, изрази мнение Кубрат.

„Тези енергии се завъртат наобратно като бумеранг и за нея си е лошо. За какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива, че я целунах. Има сигурно много жени, поне аз познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна, а тя не остана благодарна от една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма лошо, но така не става като по филмите“, каза още Кобрата

„Целувката беше приятелска изцяло. Не съм се ядосвал, че така се разшумя. Всички се уплашиха, включително и адвокатът ми, който е един от най-добрите, бил е и адвокат на Тайсън. Той работи с много боксьори и познава бокса отблизо. Казах им: „А бе, какво ви става, бе хора?” В САЩ било различно. Колкото и да е различно, каквото и да го изкарва тя, то няма как да е друго. Ако един интелигентен човек погледне видеото, ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, благодари ми, че я целунах. Тя може да си пише каквото иска. Ако тя реши да отиде на съд, по-лошо за нея, защото ще се изложи и официално. Не виждам проблем“, коментира още Пулев.

„Не виждам нищо лошо в една целувка. Целувката е признак на любов, приятелство, не е на омраза, не е на война. Не мога да повярвам на тази реакция на хората. Дори жени ми пишат как така съм ходил да целувам жени? Прощавайте, ама аз не целувам жените така. Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им дал да припарят до мен. Аз не съм лек дискотечен тип, който ходи, върви и целува хората“, допълни той.

Кубрат сподели, че в началото и Андреа се е ядосала. „Обади ми се и ми каза „Как може, защо го направи?”. Казах ѝ, че просто така се случи. Знаеш, че съм див човек. Такъв характер съм“.

„Аз го направих абсолютно на шега. Момичето го разбра на шега. След това кой какви идеи ѝ е давал си е нейна работа. Някакви користни и долни цели си гонят, но това няма да стане“, посочи още той.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

ФОТО БОМБА: Изтече първата снимка – вижте внука на Доган

life

Меган Маркъл пак сгафи

life

Уволниха пощальон, за да не разкрие оргиите на шефката си

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.