Лято с H&M и Love Stories

H&M отново си партнира с холандския бранд Love Stories – този път за ексклузивна колекция бански костюми. Разработена от създателката на Love Stories Maрли Хедман и дизайнерския екип на H&M, колекцията Love Stories Swimclub x H&M ще се предлага в избрани магазини по целия свят.

Колекцията черпи вдъхновение от ерата на 70-те и фотографиите на Слим Еронс със сцени около басейн и почивките на Ибиса.

Насочена е към момичето, което иска да сърфира, но също така и да се наслаждава на почивката на слънце. Преобладаващите нюанси са пепелно-розови, зелени и оранжеви. Ретро горнищата, триъгълните бикини и  целите бански костюми с паднало рамо са вдъхновени от нежните силуети, присъщи за бельото, докато неопренът и целите бански с колани напомнят традиционните сърф облекла.

Колекцията включва и летни аксесоари като кърпи, чанти и плажни туники в пастелни животински принтове и изтънчени монограми. „Колекцията от бански костюми е перфектен избор за релаксиране до басейна или весело прекарване на плажа, а само с едно обличане на туника и за небрежна среща с приятели. Тя е прохладна и елегантна с пепелява цветова палитра и силует, ласкаещ тялото. Надяваме се, че тази небрежна спортна колекция ще вдъхнови нашите клиенти да открият своя летен стил“, казва Мария Йостблум, главен дизайнер дамско облекло в H&M

У колекцията ще бъде налична от 13 юни в H&M бул. Витоша 6, както и онлайн на hm.com.

 

The post Лято с H&M и Love Stories appeared first on Жената днес.

Източник: jenatadnes.com

Свързани новини

Шарените чорапи са фаворитът на модните експерти! Ето как да ги съчетаете

life

Стилни идеи за носене на любимия топъл пуловер

life

Мъжки обувки, които жените ненавиждат

life