Мариана Попова разпали мрежата с признание за Явор от Gravity Co

Мариана Попова прекъсна мълчанието си и сподели публично какво точно мисли за смъртта на Явор Захариев от Gravity Co, която потресе цялата музикална гилдия в страната.

Певицата, която обикновено казва онова, което мисли, без да увърта, и този път не изневери на стила си. Въпреки че изказването ѝ е с отворен финал, в него се дават отговори на много от въпросите, които публиката се питаше за вокалиста.

„Явор си е тръгнал много отдавна, още преди някой да е предполагал, че днес физически ще се сбогуваме. Явор… човекът, който като мен и много други, не беше нахален, агресивен, болно амбициозен и най-вече не беше ниско талантлив. Докоснат, от когото трябва, с ясната мисъл, че музиката и съществуването в самата нея, е нещо много специално. Явор си тръгна отдавна, мълчеше му се отдавна… тогава, когато си отвъд преди някой изобщо да го усети! Явор си е у дома, а мълчанието му ще крещи най-силно за тези, като нас, които мълчат”, написа Попова, а под поста ѝ веднага заваляха десетки коментари и реакции.

Припомняме, че преди броени дни роднините на Явор реагираха в социалните мрежи след десетките публикации по адрес на музиканта, в които твърдението, че е починал вследствие на побой, бе подложено на съмнение.

„Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат „наркоман“ или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците. Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем…Към всички тях и към всеки един по отделно. Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчете тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да да го сдъвчете добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително. На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по непотвърдени данни”, с много болка казаха роднините на Захариев.

Припомняме, че певецът почина, след като бе открит в дома си в безпомощно състояние с жестоки наранявания.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Защо не трябва да спим голи?

life

Рокада в култово предаване по Нова ТВ

life

Венци Мицов загуби портфейл, пълен с пари и документи и ето какво стана

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.