Мащерката като лек

Някой кулинар ще каже, че е въпрос на вкус с какви подправки да обогатите ястията си. Когато обаче си недостатъчно опитен в кухнята, е полезно да знаеш някои основни правила. Представяме ви мащерката.

Известна е още като „бабина душица“. Съществуват много видове мащерка и ако до преди няколко години в българската кухня я ползвахме само за чай,

Източник: mila.bg

Свързани новини

Идеи за разделяне на малкото жилище (галерия)

life

Зловещи реални събития, които вдъхновиха филми и сериали

life

Идеи за висящи рафтове в жилището (галерия)

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.