Мая Бежанска дава вилата си в Юндола на малчугани за летни лагери

Актрисата Мая Бежанска от 4 години организира летни лагери за деца на Юндола. В красивата местност близо до Велинград, актрисата има вила и я предоставя на деца от цяла България за летни лагери.

Приказната къща в Юндола, събрала прелестта на трите планини Родопи, Пирин и Рила, събира деца от 7 до 10 години. Програмата за обучение включва театър, бойни изкуства, походи, танци и много напомня на горско училище.

Дните на подрастващите са изпъстрени с много летни забавления. Също така екипът ги запознава с ритуали от българския фолклор, танци, предмети на бита.

Малокалибрената дама споделя, че много обича общуването с деца и тази идея й е хрумнала именно заради тази нейна слабост. 

Самата Мая и нейната колежка и приятелка Роси, и айкидо сенсей Роберт Мелев учат децата на различни практики свързани с природата, разкрива „Лайфонлайн“.

Източник:

Свързани новини

Млада кино надежда влиза в обувките на Елвис Пресли

life

Алисия още чака Бирмата

life

Звездните раздели, за които страдахме най-много (ГАЛЕРИЯ)

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.