Най-големи лицемери в зодиака

Определението за “лицемерие” в тълковния речник гласи: „Поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и добронамереност“.

Хората, които определяме като лицемери имат доста сходно поведение. Те са престорени, прикрити и двулични, ласкаят околните, а след това говорят зад гърбовете им. За лицемерните хора са присъщи и угодничеството и интересчийството – те помагат на другите, само когато имат изгода.

Лицемерите са склонни да са фалшиви не само към хората в живота си, но често те не са верни и на самите себе си.

Но каква е причината за подобно поведение у някои хора? Всъщност, оказва се, че до известна степен, звездите са отговорни за появата на лицемерни хора.

Според астрологията има 4 зодии, чиито представители са по-склонни към лицемерие, в сравнение с останалите 8.

Вижте кои са те:

Скорпион

Странното е, че човекът от зодия Скорпион мрази лъжата от дъното на душата си, но в същото време е склонен да лицемерничи. Той по-скоро обича да се преструва на нещо, което не е. Често хората от този знак се правят на кротки агънца, докато в даден момент не се окаже, че са страшни и опасни вълци. В природата на потайния Скорпион е заложено да крие истинския си характер и много често дори най-близките хора на представителите на този знак, не са съвсем наясно с тяхната истинска същност.

Близнаци

Неспособността на хората от зодия Близнаци да споделят своите истински чувства и мисли, кара много хора да ги възприемат за лицемери. Близнаците не обичат да разочароват околните и са по-склонни да кажат една приятна лъжа, отколкото да заявят горчивата истина. Представителите на този знак създават едно впечатление у хората на искрени и готини личности, но това често е измамно. Близнаците никога не казват какво точно мислят по даден въпрос, преди да чуят мнението на мнозинството.

Лъв

Хората от зодия Лъв са лицемерни, най-вече защото мечтаят да получават голямо внимание от околните. Те си създават един привлекателен и впечатляващ имидж в обществото, който да им осигури това внимание. Когато обаче един Лъв не получи аплодисментите, които очаква, той започва да оголва зъбите си и да показва истинския си характер на хищник. Ядосаният Лъв е най-истински. Тогава той забравя за фалшивия си образ и явно започва да демонстрира, че се има за нещо повече от другите.

Везни

Хората от зодия Везни са лицемери номер едно в целия зодиак. Те винаги са наясно с истината за нещата, но никога няма да кажат това, което виждат или усещат, ако то може да предизвика смут. Везните са склонни да си заровят главата в земята, но не и да се включат в някакъв дебат или спор, защитавайки позицията, в която вярват. Представителите на този знак са големи манипулатори и правят всичко възможно да накарат хората около себе си да се чувстват добре, само и само, за да не нарушат своя собствен мир и спокойствие.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Летящи чинии над Керч, извънземните били наши потомци

life

Куп родни звезди на сватбата на годината

Пепи

(СНИМКИ) Плеймейтката Марешка се снима с бял тигър при Путин

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.