Разврат и измами въртят в Родопите

Все повече секс труженички се насочват към Родопите като поле за изява. Двойно повече са обявите за платена любов за областните градове Кърджали и Смолян, установи проверка, направена от „Родопи voice“. Ако допреди година броят на жриците в региона се състоеше от около 60 дами, техният брой сега вече е над 100. Всяка обява на ново момиче пък успява да си спечели над 20 000 преглеждания в рамките само на часове.

Офертите примамват клиенти с „ниски“ тарифи средно по 60 лева. Уловката обаче е, че ласките ще бъдат само в рамките на 30 минути. За час цената е средно до 100 лева. Всички момичета гарантират „усмивки след сеанса“, разполагат и с луксозни жилища. Някои дори са оферирали с 40 лева за 15 минути, насочвайки вниманието си към по-неплатежоспособни клиенти.

Други работнички предлагат ВИП ескорт в рамките на дни, като цената подлежи на допълнителна договорка. С условието обаче, че антураж за извън града се плаща допълнително.

„Всички момичета вече имат редовни клиенти. Както се вика, срещаме се на аванс. Господата може и да работят за скромно заплащане от порядъка на 900 лева, но всеки месец се отчитат при нас“, разкрива „Ева“. Разбира се, това едва ли е истинското име на 25-годишната труженичка в сферата на платената любов.

Вниманието на занимаващите се с най-древната професия е насочено главно към Кърджали, отваря завесата „Ева“. Градът е с повече възможности, заради огромния брой гурбетчии и изселници, както и близостта с Гърция през „Маказа“. Интересът към Смолян е далеч по-слаб, като се изключат зимните месеци и „заработките“ на курорта Пампорово.

Момичета завъртат общо по около 240 000 лева месечно от проституция в Родопите. Десетки са жриците на любовта, които редовно практикуват най-старата професия в Кърджалийско и Смолянско. По-голямата част от тях са „гурбетчийки“ за планинския регион и идват само когато клиенти се свържат по обявите им в сайтове за възрастни. Основно пък голямото търсене е в областните градове. Други остават на гастрол по седмица-две, а клиентелата може да достигне до десет души дневно.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Седем неща, които не дължите на един мъж

life

ЛИКА ПРИЛИКА: Синът на Фики заформи перчем като баща си (СНИМКА)

life

Гришо на почивка с родителите си (СНИМКИ)

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.