Стотици хиляди ловци на НЛО са готови да щурмуват Зона 51 (КАРТА)

Близо 300 000 ентусиазирани търсачи на НЛО се готвят да нахлуят в строго секретната база на американските военновъздушни сили в пустинята Невада – „Зона 51“.

Това става ясно от информация, поместена на страницата на събитие, организирано във Facebook, което носи името: „Щурм на Зона 51: Те не могат да спрат всички нас“.

Откакто неговите организатори публикуват публично шеговитото си предложение на 5 юли, вече над 290 000 ловци на извънземни са заявили, че ще присъстват на предстоящото мероприятие, а близо 315 000 други са „проявили интерес“ към него. Ако тези числа ви се струват впечатляващи, не бързайте, защото непрестанно броят на участниците, заинтересованите и мераклиите расте с учудваща скорост. Така че, нищо чудно, дни преди определената дата, те да са достигнали 7 цифрено число.

Според информацията, поместена в описанието, на 20 септември в 03:00 часа сутринта, всички желаещи да участват в мероприятието, ще се съберат в Центъра за извънземни „Зона 51“, за да планират прецизно и да координират действията си спрямо строго охраняваното съоръжение на американската армия.

Центърът за извънземни, кръстен на емблематичната военна база, е една от множеството популярни туристически атракции в района. Там постоянно се стичат търсачи на НЛО и извънземни, както и любители на конспиративните теории, които вярват, че в секретното военно съоръжение американското правителство крие тайни, свързани с пришълци от Космоса.

Но срещата на 20 септември, както изглежда, не е просто сбирка на фен клуба на Зона 51 и НЛО. В описанието на мероприятието, организаторите споделят, че събират „армия“, която да нахлуе в базата.

„Ако екип „Наруто“ бяга по-бързо от куршумите, то тогава да ги видим извънземни“, пише в подробностите на събитието, а текстът продължава с още една шега: „Хвърлячите на камъни пък ще хвърлят дребни камъчета по неизбежната съпротива (ние не искаме да ги нараним, просто искаме да ги дразним)”.

Към всичко това е добавена и карта, върху която е начертана примерна стратегия за предстоящия щурм, който ще им осигури достъп до тайната база, която крие всевъзможни тайни, свързани с НЛО и извънземни.

Въпреки че от цялата споделена информация, става ясно, че всичко е на шега, се появиха опасения, че непрестанно растящия брой на участниците и фактът, че сред тях несъмнено има такива, които приемат масовото събитие насериозно, то може да завърши зле.

Тайната база на военновъздушните сили в Невада – „Зона 51“ -е част от военновъздушната база „Едуардс“. Вече повече от век тя е една от най-горещите теми сред теоретиците на конспирацията и търсачите на НЛО. Много от тях вярват, че там са скрити останките на разбилото се край Розуел НЛО, както и че под земята се извършват тайни експерименти с извънземни технологии или се държат под ключ живи извънземни, върху които се правят най-различни опити, за да бъдат проучени.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Деси Цонева се омъжи

life

Синът на Деси Слава осъмна в „Пирогов“

life

Нещата, за които ще съжалявате след години

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.