Телец – намерете време да се усамотите, Близнаци – ден за приятели

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Емоционални и впечатлителни ще сте днес, което ще ви придава особен чар и артистично излъчване. Хубав ден да се обадите на майка си или да отидете в родния си дом. Не се обиждайте на всеки и за всичко, просто позволете на другите да си имат право на собствено мнение, дори да е различно от вашето, нали това е да дадеш свобода на другия или пък не?

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Силно чувствителни сте към всичко около себе си и това е колкото хубаво, толкова и натоварващо за психиката ви. Намерете време да се усамотите, да успокоите вълнението вътре в себе си. Медитативната музика и водните процедури могат да направят чудеса, а също и танците. Непременно направете нещо такова за себе си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ден за приятели, ден за срещи и никакво планиране. Мислете, мечтайте, играйте, просто бъдете свободни. Подарете себе си на свободата днес и усетете какво е. Усетете свободното дишане, свободната игра, свободните отношения, дайте си сметка колко много отговорност има в свободата. Свободата да бъдеш онзи, който искаш да си – отговорността пред самия себе си!

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Имате нужда от признание. Искате просто да ви благодарят за всичките ви усилия, време, пари, емоции, за всичко, което сте вложили, за да може нещата да стигнат до този ден и час. А дали няма да е по-лесно най-напред вие сами да поблагодарите на себе си. Да си дадете сметка за своя принос и да не сте ненужно скромни навън и дълбоко наранени вътре?

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес не забравяйте, че умният си личи не по това, което е казал, а по това, което е премълчал. Гледайте надалеч, събирайте мъдрост и не се разпилявайте в излишни приказки. Време за настройване на ума. Бъдете концентрирани!

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Луната расте, интуицията ви също. Днес е ден за вътрешна работа. Преразгледайте отношенията си, ако трябва споделете, но без да обвинявате. Имате нужда да се освободите от неработещите модели, колкото и да си ги обичате. За да продължите напред, трябва да оставите ненужния товар.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Да обичаш и да приемеш някой друг понякога може да се окаже истинско геройство. Да отвориш собствения си свят за чужди погледи, думи, усмивки си е направо безгранична смелост. Дали имате толкова смело сърце именно днес?

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Вие с този прекрасен, практичен, аналитичен ум, нали разбирате, че няма как нещо да е съвършено, защото това би спряло развитието му? Нали разбирате, че всеки един миг е просто път, стремеж, посока? Тогава защо е нужно да се притеснявате, да се тревожите и разстройвате? Дали не е по-добре просто да дарите света с прелестната си, чиста усмивка?

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Не се опитвайте да се сравнявате, да бъдете като някой друг, да играете роля и не, защото не ви се отдава, а защото така ще загубите себе си. Вместо това погледнете навътре и открийте онова дете, което е там и ви чака да му обърнете внимание, да го похвалите и да му дадете шанс да обича. Обикнете детето в себе си и бъдете истински!

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Отделете този ден, за да хармонизирате дома си, да пречистите енергийния фон, да изхвърлите ненужните вещи. Привечер душата ви отново ще копнее за компания и приятни преживявания. Ако ще правите парти, нека да е по-скромно. Ако превърнете живота си в безкраен празник, тогава празник ли ще е?

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

И най-дългият път не е приключил, ако не те върне у дома. Днес е вашият ден да се приберете у дома. Да се върнете към онова състояние, което ви дава силата на съня, майчината прегръдка, бащината заръка, кладенчовата вода и аромата на родната земя. Мястото в сърцето.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес ще усещате нещата около себе си буквално с кожата си, така че – намерете някое тихо и уютно местенце. Материалната сигурност ще ви дава спокойствие и удовлетвореност, макар да знаете, че парите не са всичко. И все, и все пак. От друга страна парите са израз на вложена енергия. Тогава можете да се запитате – на кого и защо давам енергията си? Хубава тема за размисъл покрай камина и в приятна компания.

Свързани новини

Най-популярният и любим зеленчук „убива“ зъбите

life

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2019 г.

life

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2019 г.

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.