Торта Павлова

Необходими продукти:За блатовете: 6 белтъка на стайна температура 300 г захар 1 ч.л. оцет щипка солЗа крема: 1 кутия маскарпоне 1 малка заквасена сметана 4-5 ч.л. течна сметана 70 г захар 1 ванилияЗа украсата: 500 г сезонни плодовеНачин на приготвяне:1. Разделете внимателно белтъците от жълтъците. Купата, в която ще биете белтъците,

Източник: mila.bg

Свързани новини

Ягодови маски за неостаряваща кожа

life

Как да се отървем от петната по кожата

life

Лесни и вкусни рецепти за вечеря

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.