УНИКУМ: Боговете си бият за Албена Вулева – тв звездата раздвоена между Христос и Аллах, май пак ще става християнка…

Ожесточен спор коя от двете религии да изповядва водят Исус Христос и Аллах за Албена Вулева. Преди известно време родената като християнка бивша водеща на „Сигнално жълто“ прие исляма, но май отново ще последва православието.

„Преди известно време ми звънна непознат човек от Йордания, откри ме на месинджър. Той разпалено ми каза, че Исус Христос го е накарал да ми се обади във връзка с това, че съм приела исляма. Трябвало да се откажа, да се върна към християнската религия. И да съм направила това още същия ден – мъжът започна да ме убеждава пламенно…“, призна за преживяното Вулева в интервю пред столичен седмичник.

Тя е разказвала и преди, че преди да приеме исляма й се случило нещо подобно. Тогава обаче чула зов лично от Аллах.

„Тази битка на боговете за мен започва изключително много да ме изненадва. Няма да пренебрегна и обаждането на човека от Йордания. Такива сигнали са важни за мен, ще размишлявам дълбоко над разговора. Въпросният мъж ми обясни, че е шеф на отделението по акушеро-гинекология в някаква централна болница – не бил религиозен деятел. Объркана съм какво се случва“ ,озадачена е за божествена битката Вулева.

Тъй като вярва в сигналите свише, Албена допуска, че отново ще стане християнка. Въпреки това обаче ще продължи за изучава арабски и Корана. 

Източник:

Свързани новини

МАНЕКЕНКА НА 60: Марта Вачкова изкарва пари от ханша си – гиздят без пари сестра Жекова от „Откраднат живот“ с рокли за едри дами

life

Миранда Кер гушна трета рожба

life

НА ГРЕБЕНА НА ЛЮБОВТА: Синът на Христо Мутафчиев запозна гаджето с баща си – ето реакцията на актьора

life

1 коментар

Няма ме 13.07.2019 10:40 at 10:40

Я вземи да си пиеш хапчетата, откачалка тъпа… Много им пука на Боговете за такава като теб….!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.