Хороскоп за 05 януари 2020. Хубав ден за мечти и релаксация за Близнаци

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Какво колекционирате? За какво можете да кажете, че ви принадлежи? Има ли такива неща, които винаги ще бъдат с вас? Хубав ден за хубави въпроси, за усилване на чувството за сигурност. Просто се разгледайте и се приемете с всички плюсове и минуси, които вие оценявате като такива, а те всъщност просто са. Това е вашата енергия с местата, където се усилва и с местата, където се губи.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Не можеш да си самотен, докато имаш себе си. Въоръжени с това верую, тръгвайте смело напред. Е, да, още е неделя, но винаги има къде да отидете или най-малкото какво да планирате. А работата върху себе си никога не свършва.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Хубав ден за мечти и релаксация. Обикновено вие мечтаете в движение и вашата медитация се нарича динамична. И все пак дайте на тялото си шанс да изпита и друг вид движение – движението в покой. Не контролирайте мислите си, само ги наблюдавайте и после съберете плодовете. Хубаво е да опитате нещо ново, нали?

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Позволете си да сте малко луди в днешния ден. Направете нещо, което не сте правили досега, изпробвайте нова игра, нови упражнения, нови науки. Оставете се интуицията да ви поведе в посока, която досега не сте хващали. И бъдете щастливи. Бъдете като деца!

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Дългата практика усъвършенства умението, но внимавайте какво практикувате. Просто днес е време за равносметка. Какви резултати сте постигнали, а какви бихте искали да бъдат те? Преди да стигнете някъде, трябва да знаете за къде сте се запътили. Имайте едно наум.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

В лабиринта от пътища пред вас, внимавайте да не загубите себе си. Възможностите са много, мъдрост ви е нужна, за да знаете кой път да хванете. А мъдростта е нещо, което се придобива с опит, понякога с болка и тъга. Бъдете готови да платите цената.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес можете да победите всички страхове и съмнения. Готови сте да рискувате в името на целта, която следвате. Просто не бъдете прекалено самонадеяни или горделиви, знайте, че ходите по тънък лед. Предизвикателен ден.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Можете да решите всички емоционални проблеми днес, да балансирате противоречията и при това да останете спокойни. Но ще имате нужда от някой до себе си, някой, който да ви бъде нещо като пристан и опора, да ви даде на вас сигурност и внимание.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще получите удовлетворение от простичките житейски неща. С лекота ще успеете да се впишете във всяка дейност, работа или компания, ще усещате пулса на нещата и ще правите всичко леко, леко. Просто не се заблуждавайте, че е завинаги. А и не си правите илюзии по отношение на другите.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Преди да разпалите огъня в някого, дайте си сметка ще го поддържате ли или ще го гасите. Любовта е прекрасна, ако е безусловна, в другите случаи може да те подпали или пък бързо да изгасне. Във всеки случай е добре най-напред да сте наясно със себе си.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Разровиш ли спомен, ще бликне сълза, в което всъщност няма нищо лошо. Спомените са опора, но и горчилка понякога, позволете им да се отлеят от вас. Освободете се и се усмихнете свободни и леки. Споменът може да бъде голяма сила.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес ще сте любопитни към всичко, което се случва около вас. Еднообразието ще ви уморява и ще ви дотяга. Просто пътувайте, наблюдавайте, говорете, събирайте впечатления, нахранете се с информация и вълнения.

Свързани новини

Ето я българката с най-много операции на носа

life

На 83 години почина актрисата Шели Морисън

life

Камелия показа гаджето по гащи

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.