Хороскоп за 06 януари 2020. Специален ден е днес – Богоявление

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Силен понеделник – празничен, богоявленски. Използвайте времето до обяд, за да материализирате идеите си, сутринта е подходяща за финансови операции. Диетите за отслабване днес нямат сила, така че не се насилвайте, но и не прекалявайте. Затова пък днес съдбата се усмихва на самотните сърца. Зарадвайте имениците!

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Това е денят на просветлението, както в стари времена са наричали Йордановден. Ден за озарение и пречистване. Съчетан с понеделник, той дава едно светло начало на седмицата, дъх на празник и благословение. Следвайте интуицията си и се доверявайте на приятелите си, те ще ви помогнат да реализирате започнатото.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Специален ден е днес – Богоявление. Казва се, че небето се отваря в нощта преди 6 януари и който го види, ще получи от Бога това, което си пожелае. Само вяра ви е нужна днес, останалото само ще дойде. Бъдете отворени и наблюдавайте знаците на съдбата, дори да не сте суеверни. Каквото и да е, измийте ритуално от себе си всичко мръсно, останало от старата година.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Богоявление е днес, празникът, отбелязващ слизането на Духа в човека. Силен ден, време за вътрешно пречистване и молитва. Всеки един от тези празници под своята религиозна дреха носи нещо дълбоко, свято, оживяващо връзката ни със себе си и с природата. И ето днес е времето на пречистване, времето за свързване. Да се пречистим не само, а да се кръстим с по-висшата емоция – Божествената. Споделете празника, споделете емоцията. Вашият ден за заедност.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Започвате с високи цели седмицата и вече същинския работен месец. С празник се включвате и то не какъв да е, а Богоявление. При растяща Луна добре тръгват делата ви. Дръжте целта в ума си – ясна, конкретна, практична, измерима, с определен срок. Силата е с вас, позволете й да ви води.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Отново честит празник, защото не е празник само на имениците, а празник на божественото присъствие. Днес следете за знаци, съвпадения за послания от Вселената, от Бог, от природата. Може да се превърне в една забавна игра, ако не фатализирате нещата. Днес е ден за събиране и раздаване на мъдрост, на знание, на сила. Бъдете щедри!

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Леко напрежение ще ви донесе днешният ден. Може би адаптацията ще трябва да е по-бърза от очакваното или изискванията на света към вас са се увеличили неимоверно. При всички положения това е изпитание за щедростта и човеколюбието ви. Опитайте да не изпадате в крайности. Ако все пак се случи, спомнете си, че е празник и … празнувайте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Опитайте се днес да не виждате враг или конкуренция в лицето на човека до вас или на някой, който ви подава ръка. Другият може да е партньор, а не враг. Просто не се поддавайте на низши емоции. Позволете на Божия Дух да влезе във вас, все пак Богоявление е.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Дълбоките навици и прекаляването по празниците в един момент започват да дават външно проявление под формата на различни болестни симптоми. Днес бъдете по-внимателни и отговорни към храната си. Празничните трапези са прекрасно нещо, но преди тях има едно очистване, с което започва и днешният ден. Редувайте нещата.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес имате нужда да се сървеновавате с някого. Готови сте дори да рискувате сигурността си, за да я защитите и най-вече, за да се докажете. А какво удовлетворение ще ви донесе това е друг въпрос. Всъщност можете просто да се опитате да забавлявате другите и разбира се – да организирате празник.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ден на Божието кръщение или още наричано духовно раждане. Дали имате нужда от него или не, сами ще усетите. Важно е да се освободите от онези черни и мрачни мисли, които ви връщат назад. Понеделник е и ден за пречистване, за балансиране, за намиране на верния път. Започнете деня с вяра и го изпратете с любов!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Имате нужда от активност, от движение, от новини. Късметлии сте, че днес е понеделник, празничен след дълги и изтощителни други празници. Вече животът започва да се връща в обичайното си русло, да се включва познатият ритъм и вие ще сте една идея преди всички, ако разполагате с правилната информация. А вие винаги знаете кое точно да поднесете от една информация, за да впечатлите околните.

Свързани новини

Ивайла Бакалова е в много тежък период

Веси

ИМОТНА ДРАМА: 20 бона делят Филип Аврамов до мечтания дом – къща като прогимназия глътна спестяванията на актьора до последния лев

Веси

Фенове се гаврят с Преслава заради новия ѝ нос

life

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.