Tommy Hilfiger ще покаже есенната си колекция в Ню Йорк

Модното ревю с оригинална концепция „Виж сега – купи сега“ ще се състои в легендарния „Театър Аполо“, в колоритния нюйоркски квартал Харлем. На подиума ще дебютира колекцията “TommyXZendaya“ за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и световния посланик на марката – Зендея. Шоуто ще последва изключително успешните ревюта от изминалите сезони, които се проведоха в Париж, Шанхай, Милано, Лондон и Лос Анджелис.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че модното ревю TOMMYNOW за есен 2019 ще се състои в неделя, 8 септември, 2019 г. в Харлем, Ню Йорк. Втората колекция TommyXZendaya, разработена съвместно със Zendaya TOMMY HILFIGER за жени, ще бъде показана отново чрез оригинална концепция „Виж сега – купи сега“, носеща подписа на Томи Хилфигър. Шоуто отново ще наблегне на послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените.

Завръщайки се за първи път в Ню Йорк, откакто направи премиерата си там през есента на 2016 г., това ще бъде последната спирка от световното турне, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят.

„След като пътувахме по света с TOMMYNOW и след едно незабравимо шоу в Париж със Зендея, съм развълнуван да се върна там, където започна нашето пътуване с „ Виж сега, купи сега“. Желанието на Зендея да пренесе TOMMYNOW в Харлем бе невероятна следваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната гледна точка присъства ясно във всичко, което прави, и именно затова тя е и толкова вдъхновяващ партньор – чест е да продължим да й предоставяме платформа в модната индустрия, за да споделя своята визия“,  споделя Томи Хилфигър.

The post Tommy Hilfiger ще покаже есенната си колекция в Ню Йорк appeared first on Жената днес.

Източник: jenatadnes.com

Свързани новини

Причини да изберете цял бански

life

Карл Велики – вдъхновител и вдъхновение

life

Ивелина Чоева грее от корицата на „Vogue Украйна“

life